menu maart

 

Ma.11/03 Rijstschotel met saffraan, curry, ui, worteltjes, boontjes, erwtjes, kippenblokjes

Di.12/03 Aardappelen, bloemkool, wienerschnitzel (v/k)

Woe.13/03 Aardappelpuree met witloof, ham (v/k), kaas

Do.14/03 Frietjes met vol-au-vent – cresson & geraspte wortelen

Vrij.15/06 Aardappelen&paprika&rozemarijn in oven, gebakken kabeljauw

 

Ma.18/03 Ta­gli­a­tel­le pri­ma­ve­ra (brocoli, peultjes, courgette, haricots verts) kipfilet

Di.19/03 Aardappelen, andijvie in witte saus, blinde gevogeltevink

Woe.20/03 Gebakken aardappelen met ui en rozemarijn, sperziebonen, kalkoenbiefstuk

Do.21/03 Frietjes, rundshamburger, pepersaus, appelmoes – sla & tomaten

Vrij.22/03 Aardappelpuree, erwtjes & worteltjes, groentenburger

 

Ma.25/03 Youvetsi (Griekse pasta, feta, tomaten, kippenreepjes, in oven)

Di.26/03 Aardappelen, spruitjes, (gevogelte)cordon blue

Woe.27/03 Ovenschotel van zoete aardappel met kikkererwten, pijnboompitjes, spekjes (v/k) - ruccola

Do.28/03 Frietjes met kalkoenstoverij, veldsla & geraspte wortelen

Vrij.29/03 Scholfilet met fijne groentjes & kerrieroom uit de oven, witte rijst, Chinese koolsalade

 

Ma.01/04 Couscous met couscousgroenten en kalkoenfiletblokjes

Di.02/04 Aardappelen, erwtjes, gevogelteworst

Woe.03/04 Linguini met scampi diabolique - ruccola

Do.04/04 Frietjes met viskonginnehapje, cresson & kerstomaatjes

Vrij.05/04 Wortel-pompoen-aardappelpuree, zalmfilet

Do.28/02/19 Frietjes met (gevogelte)balletjes in tomatensaus – veldsla

Vrij.1/03/19 Aardappel, bloemkool, kalfsworst