menu september - oktober

Ma 21/10 Rundsburger in bruine jus, witte kool in kaassaus en aardappelen
Di 22/10 Vol-au-vent met champignons, gebakken aardappeltjes en rauwkost
Wo 23/10 Kalkoenfilet in bruine jus, stamppot aardappelen en spruitjes
Do 24/10 Veggie worst met bruine saus, rode kool en aardappelen
Vr 25/10 Zalm in mousselinesausje met broccoli en tagliatelli

Ma 28/10 GEEN SCHOOL
Di 29/10 GEEN SCHOOL
Wo 30/10 GEEN SCHOOL
Do 31/10 GEEN SCHOOL
Vr 01/11 GEEN SCHOOL

Ma 04/11 Spaghetti, bolognaisesaus met groenten
Di 05/11 Kipfilet in mascarponesaus, rode paprika, aardappelpuree en rauwkost
Wo 06/11 Groentetajine met kippenballetjes en bulgur
Do 07/11 Veggie burger kerriesausje, babyworteltjes en aardappelpuree
Vr 08/11 Viswaterzooi met preistamppot

Ma 11/11 GEEN SCHOOL
Di 12/11 Rundsstoverij op Vlaamse wijze, gebakken aardappeltjes en rauwkost
Wo 13/11 Kip teriyaki, wokgroenten en basmatirijst
Do 14/11 Veggie worst met bruine saus en groene koolstamppot
Vr 15/11 Kabeljauw in Zuiderse tomatensaus met mix sojaboon, erwtjes en raapjes

Ma 18/11 Kalkoenlapje in bruine saus, rode kool met appeltjes en aardappelen
Di 19/11 Kalfsblanket rozemarijn, rauwkost en volkorenrijst
Wo 20/11 Cavatelli, pastasaus met kalkoenham, witloof en champignons
Do 21/11 Veggie burger in BBQ-saus, broccoli, quinoa
Vr 22/11 Scharrolletjes basilicumsausje, wortelen en erwtjes en aardappelpuree

Ma 25/11 Mimosaburger met ei, spinazie en Griekse pastarijst
Di 26/11 Kipfilet in tomatensaus, rauwkost en aardappelen
Wo 27/11 Kipfilet met salie-honingsausje, wortel pastinaak en volkoren rijst
Do 28/11 Spaghetti veggie, bolognaise met groenten en geraspte kaas
Vr 29/11 Brandade van aardappel en kabeljauw met najaarsgroenten