Klaspagina - eerste leerjaar

L1C

L1D

foto's bezoek zoo

Het was een mooie dag in de zoo met veel diertjes, spelen en een lekker ijsje. klik op de knop om het album te openen.

foto's

Postbode Bart op bezoek bij het 1ste leerjaar.

Vandaag kregen we bezoek van postbode Bart. Hij vertelde ons over zijn uniform, zijn vervoermiddel en de weg van de brief. We mochten ook vragen stellen.

Klik hier!

Jeugdschrijver Guy Daniëls op bezoek

Vandaag kwam de jeugdschrijver Guy Daniëls op onze school. Hij vertelde één van zijn boeken "Licht uit!" Om het knus en gezellig te maken bracht hij een verteltent mee.

Naar de zoo

Heel veel foto's van onze schoolreis naar de zoo!

zoo

Blotevoetenpad in 1D

Juf Elisabeth doet stage in onze klas. Zij leert ons over de 5 zintuigen. Op 20 november moesten we over een blotevoetenpad stappen om in onze klas te kunnen. We voelden zacht, nat, koud, stekelig, hard,...

Kijk je mee?

Halloween in1D

Klik hier

de maand september in 1D

Enkele sfeerbeelden van de maand september.

Samenwerken in 1 D

naar de speeltuin

Nog even genieten van de zon! Dus gingen met onze nieuwe eersteklassers naar de speeltuin.

leuk

naar het bos

Op woensdag 11 oktober gingen we naar het bos. Daar leerden we heel veel over de herfst. Over de bomen, de vruchten en de insecten. Ook konden we veel blaadjes en vruchten zoeken en we mochten de tamme kastanje al eens proeven. Het was een hele fijne dag.

herfst